Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Родичі Героїв Небесної Сотні з усієї України поминали в Чернівцях загиблих

13 Січня 2019

13 січня 2019 року в рамках візиту до Чернівецької області родин Героїв Небесної Сотні з усієї України відбулася панахида за загиблими на Майдані. На Центральному кладовищі Чернівців,де спочивають буковинці-майданівці Олександр Щербанюк та Василь Аксенин, а також загиблі у війні з російськими окупантами на сході країни воїни, духовенство Православної Церкви України – Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило, Архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій, Архієпископ Чернівецький і Хотинський Герман, помолилося за упокоєння душ Героїв. До матерів та рідних загиблих майданців звернувся владика Данило, який зазначив, що українці завжди пам’ятатимуть у своїх серцях подвиг їх синів і чоловіків.

Родичі Героїв Небесної Сотні з усієї України, буковинська громадськість схилили голови біля могил Олександра Щербанюка та Василя Аксенина. До надгробків лягли живі квіти.

Згодом відбувся поминальний обід, а також прес-конференція представників делегації (гостей), де вони розповіли про мету приїзду, враження від Буковинського краю, про відзнаки Героїв Небесної Сотні та інші актуальні питання.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016