Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

До дітей недільної школи храму прп. Параскеви (Сербської) прийшов св. Миколай

27 Грудня 2018

Православне молодіжне братство Буковини та вихованці недільної школи храму прп. Параскеви (Сербської) ЧБЄ Православної Церкви України влаштували чудове свято Миколая для малечі та дорослих. Було багато пісень, віршів, привітань, нагород і подарунків від св. Миколая. Як завжди, учителі недільної школи подбали про чудову концертну програму, яка містила сценки про свято Миколая, про його милість і доброту до людей, а особливо дітей.

Привітав малечу з святом настоятель храму прп. Параскеви, протоієрей Микола Семелюк. Цьогоріч концертна програма відбувалася у новій залі єпархіального будинку. Досі для таких зібрань слугувало більш скромне фойє, яке має інше призначення.  Нова зала простора і зручна, має обігрів та гарне освітлення. До речі, поруч навчальні класи недільної школи, також новенькі.

На свято завітали не тільки діти недільної школи, а й всі бажаючі. Батьки привели своїх діток, ще зовсім малих, але й вони підтанцьовували під веселі мелодії та розваги активістів православного молодіжного братства. Діти гуртом покликали св. Миколая. Він прийшов на свято, щоб привітати малечу. Послухав вірші, які розповідали діти і, звісно ж, віддячив подарунками.

Також св. Миколай привітав учнів недільної школи, які на відмінно написали диктант з української мови.
На завершення свята усі діти прикрасили стрічками різного кольору Дерево добра і заспівали пісню про те, що у світі треба робити добро, яке дає нам життя.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016