Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Кров Його на нас і на наших дітях Мт. 27, 25

13 Квітня 2022

Дорогі читачі нашого сайту, ось так всюди звинувачували Українську Церкву десятиліттями. Неблагодатна, неканонічна катафальна, а ніякої провини не знаходили. Отак, як у Спасителя провини не знаходячи, вони наполягали, кажучи, що Він розбещує народ, навчаючи по всій Юдеї.

Суди наші наслідують Ірода. Ірод же, побачивши Ісуса, дуже зрадів, бо давно вже хотів і сподівався побачити від Нього що-небудь. І ставив Йому багато запитань: не канонічні, неблагодатні, розкольники… Але Церква нічого не відповідала пилатові, пихатому владолюбцеві. Для нього правда – це гроші, вони ж і сила, і влада, і правда для нього.

Московіти на судах стояли і наполегливо звинувачували українських парафіян і Церкву. Але Ірод із зарядженням московським владолюбством разом зі своїми воїнами, зневаживши свою Церкву і познущавшись з українських парафіян, висмоктавши з них на суд кошти – селянські злидні, повертали їх з нічим. (15 років тому москва скликала якусь зустріч, де запитували чи пересвячувати після українського хрещення. Митрополити автокефальних Церков вчили, що пересвячувати, і хрестини і шлюби так само судили, чим калічили совість людини. Навіть вороги москви ставали однодумцями, її приятелями проти України).

Після такої співпраці кати України ставали приятелями подібно як Ірод і Пилат стали друзями після суду над Ісусом Христом, бо раніше мали ворожнечу між собою. Таку дружбу будували і допомагали розпинати ті Церкви, які приятелювали з московськими нелюдами, і перемагали криками: розіпни, розіпни. Невідомо чому вони по сьогодні ворогують проти Української Церкви.

І відпустив їм ув’язненого за бунт і вбивство, якого вони просили собі, а Ісуса ж віддав на їхню волю. І так тридцять років розпинають Українську Православну Церкву.

За Ним йшло дуже багато народу і жінок, які плакали і ридали за Ним. Ісус же, обернувшись до них, сказав: дочки єрусалимські! Не плачте за Мною, а плачте за собою і за дітьми вашими. Бо коли із зеленим деревом таке роблять, то що ж буде з сухим? Ісус Христос передбачив, що після розп’яття неправдою, власна неправда повернеться на голову розпинателів.

Дорогі владики, дорогі священнослужителі, плачте за дітьми Вашими, бо суд звалиться на Вашу голову. Правда не вмирає ніколи.

 

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016