Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

ЦИНІЗМ І ЗРАДА УПЦ МП НА БУКОВИНІ!!!

5 Березня 2022

Україна вже 9 день перебуває в повномасштабній війні з Російською Федерацією! Початок війни на Сході України розпочався, ще в 2014 р. В такий складний для українського народу час, маємо ще й проблему з частиною РПЦ в Україні – Українською Православною Церквою московського патріархату.

8 років війни, нас –священство і прихожан ПЦУ закликали бути толерантними, щоб не сіяти релігійну ворожнечу… Нас, які пліч-о-пліч з добровольцями, з воїнами ЗСУ боронили Схід України від ворожої Росії -проявляти толерантність до Церкви, яка має патріарха в Росії, яка без будь яких проблем зберегла свої єпархії і парафії в Криму і окупованих територіях?! У 2018 році Церква УПЦ МП повністю проігнорувала і осудила об’єднавчий Собор в Києві. Коли українці проявили свідомість і захотіли розірвати всі зв`язки з РПЦ і УПЦ МП, почався спротив з боку цієї церкви. Лився бруд, осуд, прокльони, віталась брехня і врешті розпочали проти нас судові слухання.
2 роки на Буковині і в інших областях України тривають судові слухання, бо ніяк церква УПЦ МП не хоче усвідомити, що їй тут не раді, що народ визначився і вже не повернеться під російську церковну юрисдикцію. Прихожан постійно залякували не «канонічністю» і не «благодатністю» ПЦУ. Оскільки розпочалась війна з Росією в 2014 р., повна підтримка бойовиків верховним керівництвом РПЦ, на чолі з патріархом Кирилом і підміна понять цієї війни, на «братовбивчу», керівництвом і священством Церкви Московського Патріархату в Києві – митрополитом Онуфрієм, відмова хоронити наших воїнів-захисників (яких тоді привозили з АТО, ООС), змусило людей задуматись і вирішити покинути таку Церкву, яка стає загрозою, для всього українського суспільства, а не Домом Божим. Як церква може називати себе українською, якщо без проблем співпрацює з бойовиками на окупованих територіях і в захопленому Криму? 9 ДНІВ ВІЙНИ І ЖОДНИХ КРОКІВ З КИЄВА – ЗІ СТОРОНИ УПЦ МП НА ПОВНИЙ РОЗРИВ ВІДНОСИН З РПЦ!
Гинуть люди, ворог руйнує все українське надбання, наші святині, а замість усвідомлення, що прийшов час – розірвати всі зв`язки з РПЦ і припинити працювати на руку Кремля і РПЦ, УПЦ МП НЕ ПРИПИНЯЄ СУДОВИХ СЛУХАНЬ І НАДІСЛАЛА НАМ ГРОМАДІ ПЦУ С. ДОБРИНІВЦІ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛ. ПОВІСТКУ В СУД НА 10 БЕРЕЗНЯ. УЯВІТЬ СОБІ!!! СУД!!! В ПЕРІОД ВІЙНИ!!!
ДОРОГИЙ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ! ОСЬ ВАМ ВСЯ ПРАВДА ПРО – ЦЮ ТАК ЗВАНУ ЦЕРКВУ. НЕ ВІРТЕ, ЩО ВОНИ ЗРОБИЛИ ВИСНОВКИ. ВОНИ – ЦИМ СУДОМ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ, ЩО НЕ МАЮТЬ ЖОДНОГО НАМІРУ З НАМИ ОБ’ЄДНУВАТИСЬ, МАНІПУЛЮЮТЬ НЕ ПОМИНАННЯМИ СВОГО ПІТРІАРХА КИРИЛА І ПРОДОВЖУЮТЬ РОБИТИ СВОЮ ТЕМНУ СПРАВУ!
ТО ЧИ НЕ Є ТАКЕ ГАНЕБНЕ І ЦИНІЧНЕ РІШЕННЯ УПЦ МП НА БУКОВИНІ – РОЗПАЛЮВАННЯМ РЕЛІГІЙНОЇ ВОРОЖНЕЧІ?!
3 березня 2022 року у Верховній Раді України відбулося пленарне засідання, під час якого прийнято – Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо забезпечення відповідальності осіб, які здійснювали колабораційну діяльність) (реєстр. № 5143); – Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність) (реєстр. №5144);
ПРОХАННЯ ПОШИРЮВАТИ!!!

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016