Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Митрополит Данило: “Хто з Богом живе, отримує перемогу руками Божими”

20 Серпня 2021

Митрополит Данило: “Коли Ісус Христос прийме людей у загробний світ, то за словами апостолів там буде світло. І світло це – Боже, у сім разів яскравіше за сонце. Нам і нині, практично, неможливо дивитися на сонце, а якщо ми не будемо готуватися тут, на землі, до світла небесного заглядуючись очима у те, що не пристойне і гріховне, втратимо зір. Апостол Павло, ще як Савл, був гонителем церкви. Коли побачив світло небесне, то осліп. Але потім, за волею Божою, прозрів духовно і очима.

Тож, стережімося, щоб не потрапити у владу злого духа. Хто вміє побудувати життя гідно тут, зможе побачити світло Господнє. У загробному світі сонця не буде. Воно ніщо проти величі Господньої. Людина має бути духовно здоровою, щоб побачити світло божественне. Завдяки цьому світлу жити вічним життям.
Наприкінці світу антихрист розгуляється так, що навіть достойники, які були провідниками Церкви Христової, втратять своє достоїнсво. Господь Бог може покликати й грішника окаменілого і розкрити у ньому духа до Бога. Тому, будьмо пильними до себе.
На горі Фавор Ісус Христос нам відкриває інший світ. Апостоли не були готові дивтися на світло, яке виходило від Ісуса, бо не були виховані у дусі Господньої науки. Тільки згодом учні Христові отримали благодать Господніх настанов і змогли понести світом усе, що заповів Ісус Христос”.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016