Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Богослужіння у хр. рвп. кн. Володимира з нагоди 30-ліття створення єпархії

10 Серпня 2020

У день пам’яті вмч. Пантелеймона, 9-го серпня відбулася святкова божественна літургія у храмі рвп.кн.Володимира в Чернівцях. Очолив богослужіння митрополит Чернівецький і Буковинський Данило, а співслужили йому архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій та єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло. 

Владика Данило привітав парафіян цього храму і усіх вірян ПЦУ з 30-літтям створення єпархії:

“Я вітаю вас отець-настоятель, дорогі парафіяни з нинішнім святом і вдячний, що ви відважилися взяти на себе ношу відродження української незалежної церкви. Я пригадую як отець Микола під хрестом молився і які скрути громада переживала. Пам’ятаю, як отець Микола спорудив тимчасову малу церкву, а потім за пожертви парафіян була побудована ця красуня. Так, з ласки Божої ми побудували в Чернівцях 20 храмів. Усіх жертводавців нехай Господь Бог винагородить і прославить у Царстві Небесному на многії і благії літа”.

Владика Данило вручив подячні грамоти активним парафіянам і жертводавцям храму рвп.кн.Володимира і закликав бути непохитними у вірі і щодня пізнавати Христові істини задля спасіння.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016