Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Під час Великого посту посилені молитви

2 Березня 2020

Першого тижня у соборному храмі прп. Параскеви читатимуться чотири частини канону св. Андрія Критського. Протягом усього посту щодня у храмі також читатиметься неусипаючий Псалтир за здоров’я. За бажання навіть парафіяни можуть долучитися до читання Псалтиря.

У час Великого посту важливо усідомлювати намір відвідування храму – чи попросити у Бога здоров’я, чи подякувати за усе, чи попрохати вирішення складних життєвих проблем. Але найбільше ми хочемо добра і щастя нашим дітям. Тому кожної п’ятниці, о 17.00. під час посту у храмі прп. Параскеви (Сербської) промовлятимуться молитви за наших дітей. За тих, хто у майбутньому має нас змінити, а ми хочемо, щоб наші діти любили Господа Бога, Україну, були патріотами своєї Батьківщини.

Щосуботи у храмі виголошуватимуться молитви за померлих. А після служби Божої служитимуться сорокаусти.

Щоденно, з благословення Митрополита Данила, у храмі будуть звершуватися літургії ранішосвячених дарів. Літургія Івана Золотоустого звершуватиметься кожної суботи, у неділю служитиметься літургія Василія Великого. Тому причастя дітей до 7-ми років буде тільки в суботу і в неділю.

Парафіяни можуть сповідатися також в суботу. Сповідь розпочинатиметься близько 18.30. У неділю традиційно також.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016