Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Духовенство і чернецтво привітали Митрополита Данила з іменинами

31 Грудня 2019

30 грудня Церква вшановує Пророка Даниїла і трьох отроків: Ананії, Азарії, Мисаїла. Цього дня свої іменини святкує Митрополит Данило, який має чернецьке ім’я на честь пророка.

У соборному храмі прп. Параскеви (Сербської) було звершено божественну літургію, яку очолили митрополит Чернівецький і Буковинський Данило і Архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій.

Після служби Божої Архієпископ Онуфрій привітав владику Данила і побажав йому  залишатися таким чистим у помислах і діях несучи слово євангельське до людських сердець. Після привітання архієпископа духовенство піднесло владиці Данилу многая літа. Митрополит Данило щиро подякував владиці Онуфрію і всім священникам, які цього дня прибули до соборного храму прп. Параскеви (Сербської), щоб співслужити  з архієреями і висловити свою шану духовному наставникові і поводиреві.

Владика Данило:”Отці, вашим терпінням, мовчанням і мудрістю дарованою Богом ми маємо Українську Церкву і маємо буковинський народ, який не забуває про Господа Бога. Пам’ятаймо, що робимо у своєму житті, бо все скоєне відіб’ється на внуках чи правнуках. Христос прийшов, щоб за людей понести страшну смерть і виправдити людську природу. А якщо Господь дає нам випробування – приймайте і запитуйте в Отця Небесного як його перенести, щоб себе не зганьбити”.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016