Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Святий Миколай дарував дітям свято

22 Грудня 2019

Святий Миколай привітав діток та учнів недільної школи храму прп. Параскеви (Сербської). Відбулася святкова програма, під час якої малеча дякувала Господу Богу за все земне добро. Дітки розповідали вірші і отримували подарунки від Св. Миколая.
Владика Данило благословив малечу на добре навчання і виховання, та любов до Господа Бога. Владика настановив батьків приводити дітей до храму, навчати любові та творінню добра, що є запоруками майбутнього життя з Богом та виконання настанов. 
Цьогоріч на святі радо вітали дітей з громадської організації “Даруй тепло”, яка опікується неповносправними дітьми. Вони прийшли разом з своїми наставниками і батьками, взяли участь у святковому дійстві та отримали подарунки.

Під час свята відзначили також кращих учнів недільної школи та учасників диктанту з української мови. Їм дарували корисну пізнавальну літературу й солодощі.

Сьогодні ж, організація “Пласт” передала до соборного храму прп. Параскеви (Сербської) Вифлеємський вогонь. Він перебуватиме у храмі протягом різдвяних свят.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016