Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Калічанка відзначає храмове свято

30 Вересня 2019

30-го вересня православні християни вшановують вмч. Віру, Надію, Любов і матір їх Софію. Храмове свято цього дня відзначають парафіяни храму святих великомучениць по вулиці Білоруській у Чернівцях. Це молода парафія, яка розвивається і розбудовує храмовий комплекс. Нині тут богослужіння звершуються у нижній частині храму(цоколі) допоки триватимуть будівельні і оздоблювальні роботи в головному храмі. На храмове свято прийшло чимало парафіян району Калічанка. Це активні віряни, які жертвують на храм і працюють  тут фізично прославляючи Господа Бога.

На запрошення отця-настоятеля  Любомира Мигидина звершив святкове богослужіння Митрополит Чернівецький і Буковинський УПЦ (ПЦУ) Данило. Співслужили владикові клірики соборного храму прп. Параскеви (Сербської), священники з багатьох парафій Чернівців і області. Під час проповіді архієрей наголосив на унікальності подвигу святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, на непохитності їх віри в Ісуса Христа і Царство Небесне. 

Звертаючись до пастви, владика Данило побажав вірянам великої любові до Господа, не забувати дорогу до храму і пам’ятати про цінності, які обергіає віра у Господа нашлго Ісуса Христа.

На завершення святкування відбулося освячення води на храмовому подвір’ї.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016