Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

У дитячому храмі благословили дітей на успішний новий навчальний рік

1 Вересня 2019

Молебень за успішний навчальний рік 1-го вересня звершено в дитячому храмі Почаївської ікони Божої Матері. Сьогодні було дуже багато діток, які вперше йтимуть до школи. Були на богослужінні й діти, які вже відвідують окрім загальної школи ще й Недільну духовну школу, яка вже не один рік діє при соборному храмі прп. Параскеви (Сербської).

Ієрей Володимир Григорович, який безпосередньо навчає учнів школи порядку богослужінь і є духовним вихователем, звершив молебень зауспіх у новому навчальному році. У слові після молебня побажав учням та батькам терпіння на сил пройти успішно навчання і заволодіти новими знаннями. Дітям не розчарувати своїх батьків, а батькам щирої молитви за дітей.

Навчання у недільній школі розпочнеться рівно за тиждень. Батькам достатньо заповнити анкету, щоб записати дитину в школу при соборному храмові. Тут діти вивчають Святе Письмо, життя святих угодників, художнє і прикладне мистецтво, музику та співи. А ще, учні школи беруть участь в різних святкових заходах у дні релігійних свят. Разом проводять канікули,їдуть на екскурсії та відпочинок.

Розпорядок дня перебування дітей у недільній школі такий:

  1. 10.00. Божественна літургія, у якій беруть участь вихованці школи прислуговуючи священнику у вівтарі та співаючи у хорі.
  2. 11.30. Обід.
  3. 12.00. Два уроки по 45 хв.

 

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016