Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

У храмах Буковини відбулися молебні за Україну

25 Серпня 2019

Незалежність України – дар Господа нашого Ісуса Христа, нагорода нам і всьому народові, а також відповідальність за наші дії на цій землі. Незалежність наша, це шанс творити мир і добро та славити усе, що угодне Богові. Духовенство Чернівецької єпархії УПЦ (ПЦУ), разом із громадою Буковини, відзначило День Незалежності України покладанням квітів до пам’ятних місць борцям за незалежність, піднесло свої молитви за всіх, хто жертовно поклав свої долі заради України.

Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило, благочинний міста Чернівців митрофорний протоієрей Микола Занкович, клірики соборного храму прп.Параскеви (Сербської) взяли участь у заходах з нагоди Дня Незалежності на Центральній площі Чернівців.

З короткого коментаря Митрополита Данила:

“Ми щоразу молимося за кращу долю України, а з нагоди національного свята було особливе піднесення молитов у всіх храмах УПЦ (ПЦУ). Ми молимося за те, щоб наш народ був близьким до Господа нашого Ісуса Христа і дотримувався Його заповідей. Якщо ми не будемо покидати свого творця ні тілесно , ні духовно наша незалежність буде лише зміцнюватись, а недруги ставатимуть слабкими. Дух святий заселиться в нас, і ми побачимо джерело правди та шлях нашого руху”.    

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016