Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Богородице Діво Маріє, моли Бога за нас.

5 Серпня 2019

5-го серпня православні християни шанують ікону Почаївської Божої Матері. На честь цієї ікони названо дитячий храм недільної школи при соборному храмові прп. Параскеви (Сербської) у Чернівцях. Сьогодні тут відзначали храмове свято. Привітав учнів недільної школи зі святом Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило. Владика благословив діток на успішне навчання і зростання з Богом.

Наставник недільної школи , ієрей Володимир Григорович у співслужінні священиків Чернівецької єпархії звершив богослужіння. Настоятель соборного храму, протоієрей Микола Семелюк привітав дітей і батьків зі святом і побажав захисту та прихильності Богородиці у всіх добрих справах. А недільна школа у 2019 році завдяки праці отця Володимира Григоровича, учителів школи, лише розвивалася. Чого варте тільки останнє літнє таборування у Карпатах, Понад 30 дітей побували у православному таборі відпочинку.
Після богослужіння у дворі єпархії відбувся концерт за участі дітей з різних недільних шкіл. Завітали на свято вихованці духовної школи з села Киселів Кіцманського району, які під керівництвом свого настоятеля підготували чудові виступи.
Після концерту всіх діток запросили на святкову гостину.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016