Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ

Так мило співали, та не довели співаного

17 Квітня 2022

В дев’яностих роках Українська Церква (мп) щебетала про росію, її християнську мораль, культуру мало не вищу за мораль Святого Письма, а Європу представляли як впалий світ, називали содомщиною. Це ті, які прийшли нас і Вас повбивати, а кого можна, то поневолити, обікрасти, загноїти в тюрмах, чи на рудниках. А про «нє імєющую аналогов» мораль росіян український народ переконався протягом сімдесяти років неволі. Дорогі отці, сини московії, Ви наче пророки передбачили всі “гаразди” від Росії. 

В 1939 р. українець був заможний, мав свій млин. Коли почув, що йдуть москалі на Україну, то вітав сусідів і приятелів: Воскресіння день, просвітімся, люди…

– Що це означає, – дядьку Іване?

Совіти йдуть до нас, – відповідав дядько Іван. І, радіючи, продовжував: Коли будуть москалі, то буде хліб на столі, – додавав дядько Іван, пророкуючи.

Совіти прийшли і найперше його арештували і засудили на п’ять років ув’язнення лиш за те, що він був господар. Майно конфіскували і розікрали.

Хіба не знає Буковинське духовенство, що митрополит Євген (Гакман), коли будував Резиденцію митрополії, то передбачив, що покрівля Резиденції швидше за будівлю втратить придатність, тому зробив дублікат даху, щоб черепицю поміняти, коли покладена на покрівлю стане не придатною. Прийшли совіти і вкрали черепицю-дублікат. Зараз необхідно міняти черепицю, а її совіти вкрали. Щоб не потерпіти покалічення від вибуху, кинули кабель на віддаль. Хвала Богу, що ішов мимо чоловік з сокирою. Кабель перерубав сокирою і зник. Совіти підривали, але операція не вдалася. Господь захистив подарунок Є. Гакмана буковинській Церкві. Резиденція вціліла і по сьогодні є перлиною світового рівня.  Чому московські отці соромом вкривають будівничих резиденції, а самі продаються ворогові? Зрадники.

Дорогі отці, сьогодні зґвалтовані діти українців: дівчата і хлопчики, матері, бабусі. Небачене в історії планети жахіття. Всюди, де приходили московити, відбувалося це жахіття. 

Господь Ісус Христос благоволив заснувати на землі Церкву – школу моралі, щоб виховувати на землі громадян неба. Святий князь Володимир хрестився і зробив християнство державною релігією. Наш святий князь Володимир і об’єднував завдяки християнству український народ, а не зраджував і продавав. 

Дорогі читачі, ці українські московські єпископи і священики наскільки впали, що дозволили собі таких озвірілих дикарів, терористів назвати братами.

Чернівецькa єпархія. Офіційний сайт.
Всі права захищені. У разі копіюванні посилання на сайт обов'язкове © 2014-2016